Frakt och retur

FRAKT

Fri Frakt - Leveranstid 1-3 veckor.

När din order skickats får du ett mejl med en länk där du kan spåra din order.

Skickas ordern från vårt utländska varuhus kan du även komma att behöva betala en avgift vid import. Eventuella import & tullavgifter betalas av kunden då kunden gör en privatimport. EasyEdge kan inte reglera eller ansvara för dessa kostnader. 

RETURER

Du har rätt att ångra ditt köp inom 30 dagar efter att du mottagit ditt paket. Fyll i returblanketten och skicka den till info@esayedge.se för att få en retursedel.
Returfrakt 50kr.

Ifylld returblanketten skall alltid skickas ihop med varan. Återbetalning sker inom 14 dagar. Har du handlat via Klarna kan du rapportera retur och pausa betalningen under returhanteringen.

 Varor som återsändes i oskadat skick återbetalas till sitt fulla värde. Har varan hanterats i så stor utsträckning att den minskat i värde, görs ett avdrag på återbetalningen i den omfattning varan anses ha minskat i värde.

OUTHÄMTAT PAKET

Vad händer om du inte hämtar ut paketet hos ombudet?

Ditt paket ligger normalt kvar hos ombudet i 7 dagar efter att det ankommit. Om du inte hämtar ut ditt paket så riskerar det att skickas tillbaka till postcentralen i Malmö där det behöver skickas om eller förstörs.

Paketet registreras då som "ej uthämtat" och vi kommer att debitera dig en avgift på 100 kr. Resterande ordervärde återbetalas till dig på samma vis som du betalade vid köp. Om du ångrat dig efter beställning måste du ta emot paketet för att sedan returnera det för att det inte ska bli registrerat som ett "ej uthämtat".